Bio Bryan Chin A Foeng

Ik ben geboren en opgegroeid in Paramaribo, Suriname, in een gezin van 5.
Mijn vader is mijn senior "Consiglière", fotograaf, diaken en beoefenaar van lange gesprekken over de goede en onzichtbare dingen des levens. Mijn moeder is hartstochtelijk liefhebster van muziek en alles wat wortels en bloemen heeft en is een kei van een kokkin. Ik woon in Warmond met mijn zoon, geboren in 2003 te Leiderdorp.

In mijn jeugd heb ik veel aan (vecht)sport gedaan: voetbal, judo, tae-kwon-do en shaolin kempo. Tijdens het beoefenen van deze sporten is mijn interesse gewekt voor lichamelijke intelligentie. Daarmee bedoel ik bewust bewegen, lichaamstaal, luisteren naar het lichaam en het geheel aan oorzaak/gevolg dat betrekking heeft op de belasting en belastbaarheid daarvan.

Na het VWO in Paramaribo (leuk detail: in ben op het VWO ontgroend door Jürgen Raymann!) vertrok ik naar Nederland voor een studie psychologie en om te voorkomen dat ik tijdens de Brunswijk/Bouterse gevechten in militaire dienst moest. Al in mijn scholieren- en studententijd masseerde ik huisgenoten, familie en vrienden, jammergenoeg zonder er erg in te hebben dat mijn hart eigenlijk daar naar uit ging. Na 3 jaar studie heb ik een aantal jaren in de Leidse horeca gewerkt, voornamelijk in de Koets-O-Theek en Jazzcafe the Duke.

Via contacten ben ik daarna gaan werken in het bankwezen. Daar heb ik 5 jaar doorbracht en na een korte periode van overspanning geleerd dat ik maar iets moest gaan doen dat mij al jaren gemakkelijk af ging: mijn massage-vaardigheid. Hier moest echter eerst een poosje hardcore soulsearching met een zielenknijper overheen gaan.
Zodoende heb ik in 2003 de opleiding voor sportmasseur gedaan en ben ik sindsdien niet meer opgehouden te leren en te genieten van werken vanuit mijn hart en ziel.

Geen standaardmassages of 'cookie cutter' massages maar behandelingen die toegespitst zijn op individuele wensen en persoonlijke klachten. Om dit te realiseren heb ik opleidingen en trainingen gevolgd om mijn aanbod aan technieken en vooral detailwerk zo breed en divers mogelijk te maken. De ene mens houdt nu eenmaal van een intensieve massage en de andere van het rustigere lichaamswerk, terwijl een blessure, aandoening of klacht weer om een andere aanpak vraagt.

Meer hierover kun je lezen bij "Werkwijze & Technieken".

Mijn belangrijkste doel is mensen ervan te overtuigen dat gemasseerd worden leuk, gezond, superontspannend en overheerlijk kan zijn en tot interessante inzichten over jezelf kan leiden!

Massage is iets dat je jezelf gunt, ook al heb je geen specifieke klachten of blessures.