Masseur Leiden | Salvador Massage

Gezocht: parttime masseur

Wij zijn op zoek naar een masseur die kwaliteit, vakmanschap, ethiek, klantgerichtheid en consciëntieuze toewijding kan integreren in grondig en gedetailleerd lichaamswerk.

Salvador Massage (gevestigd in 2006) is een professionele massagepraktijk die paramedisch werkt. Wij munten uit in ontspanningsmassage maar werken vooral klachtgericht, gebruik makend van anamneses en statussen. Wij onderscheiden ons op 2 manieren:

  1. door een breed spectrum van technieken kunnen wij diepe, stevige massage bieden (Deep Tissue en Triggerpoint) maar ook het rustigere werk heeft bij ons een belangrijke plek.
  2. door onze kennis en specialisatie in nek- en schouderproblematiek (CWK/TWK).

Door toenemende vraag naar kwaliteitslichaamswerk is er plaats voor een sportmasseur of student fysiotherapie 3e of 4e jaars om ons team te versterken.
De uren zijn in overleg en we verwachten dat je 5 à 10 massages per week kan doen.
Je hebt een pre als je ook in de avonden en/of weekenden beschikbaar bent.
De vergoeding is €35 incl. btw per massage van een uur.

Wij bieden jou een training in een groot arsenaal aan technieken, een goede compensatie voor jou als ZZP-er, een prachtige werkomgeving in het centrum van Leiden, inspirerende cliëntele en een milieu waarin je je competenties kunt ontplooien!

Heb je interesse? Mail je motivatie en CV naar info@salvadormassageservices.nl
Vermeld in ieder geval welke dagdelen je zou kunnen werken en hoeveel massages van een uur per week je voor je rekening kan nemen. 

Praktijkruimte Salvador Massage