Masseur Leiden | Salvador Massage

Bryan Chin A Foeng

Ik ben geboren en opgegroeid in Paramaribo, Suriname, in een gezin van 5 en kwam in 1988 op mijn 21ste naar Nederland.
Mijn vader is mijn senior “Consiglière”, fotograaf, diaken en beoefenaar van lange gesprekken over de goede en onzichtbare dingen des levens. Mijn moeder is hartstochtelijk liefhebster van muziek en alles wat wortels en bloemen heeft en is een kei van een kokkin. Ik woon in Warmond met mijn zoon, geboren in 2003 te Leiderdorp.

In mijn jeugd heb ik veel aan (vecht)sport gedaan: voetbal, judo, tae kwon do en shaolin kempo. Tijdens het beoefenen van deze sporten is mijn interesse gewekt voor lichamelijke intelligentie. Daarmee bedoel ik bewust bewegen, lichaamstaal, met de geest luisteren naar het lichaam en het geheel aan oorzaak/gevolg dat betrekking heeft op de belasting en belastbaarheid daarvan.

Na het VWO in Paramaribo vertrok ik in 1988 naar Nederland voor een studie psychologie en om te voorkomen dat ik tijdens de Brunswijk/Bouterse gevechten in militaire dienst moest. Al in mijn scholieren- en studententijd masseerde ik huisgenoten, familie en vrienden, jammergenoeg zonder er erg in te hebben dat mijn hart eigenlijk daar naar uit ging. Na 3 jaar studie heb ik een aantal jaren in de Leidse horeca gewerkt, voornamelijk in de Koets-O-Theek en Jazzcafe the Duke.

Via contacten ben ik daarna gaan werken in het bankwezen. Daar heb ik 5 jaar doorgebracht en na een korte periode van overspanning geleerd dat ik iets moest gaan doen met een drang die al jaren op de achtergrond leefde: masseren. Hier moest echter eerst een poosje hardcore soulsearching met een zielenknijper overheen gaan.

Zodoende heb ik in 2004 de opleiding voor sportmasseur afgerond en ben ik sindsdien niet meer opgehouden te leren en vooral te genieten van werken met mijn medemens.

Bij Salvador Massage doen we geen standaardmassages of ‘cookie cutter’ massages maar behandelingen die toegespitst zijn op individuele wensen en persoonlijke klachten. Om dit te realiseren heb ik opleidingen en trainingen gevolgd om mijn aanbod aan grondige technieken en vooral detailwerk zo breed en divers mogelijk te maken. De ene mens houdt nu eenmaal van een intensieve massage en de andere van het rustigere lichaamswerk, terwijl een blessure, burn-out of klacht weer om een andere aanpak vraagt.

Meer hierover kun je lezen bij Werkwijze en Technieken.

Missie:
Ik hou van mensen! In zowel hun kracht als in hun kwetsbaarheid. Mijn belangrijkste missie is om mijn klanten te helpen meer harmonie en geluk te behalen met lichaam en geest.

Daarnaast wil ik mensen ervan overtuigen dat gemasseerd worden leuk, gezond, superontspannend en overheerlijk kan zijn en tot interessante inzichten over jezelf kan leiden!

Massage is ook iets dat je jezelf gunt, ook al heb je geen specifieke klachten of blessures.