Masseur Leiden | Salvador Massage

Versterking op komst

Na strenge, strenge selectie afgelopen augustus en september, heb ik ze!

Lieve Salvadorianen,
Mag ik ze aan u voorstellen:

Beiden komen ze uit de fysiotherapie, Jerome (20jr) studeert hier nog een paar jaar en Monique (in de 50) heeft enkele jaren als fysiotherapeut gewerkt.
Monique komt oorspronkelijk uit Rotterdam en neemt de onderhoudende Rotterdamse babbel mee. Ze woont al jaren vol plezier met haar gezin in Leiden. Ze is sportinstructeur en docent lichamelijke opvoeding geweest. Daarnaast is zij geaccrediteerd honden instructeur.

Jerome is speciaal ingevlogen uit Maastricht omdat hij zijn bachelor hier wil voortzetten. Hij is ambitieus en toch ook een levensgenieter, zo is hij de komende week (en in februari) ijverig carnaval aan het vieren in het zuiden des lands. Jerome is een fervent sporter: frequentie 5x/week (check z’n triceps; ik krijg concurrentie!).
Beiden hebben naast hun fysiotherapie scholing een sportmassage opleiding op zak. Daarnaast zijn ze sinds eind september bij mij aan het trainen om de werkstijlen en werkmethoden zoveel mogelijk gelijk te trekken zonder creatieve technische vrijheid te beperken. Zij leren veel van mij en ik zeer zeker ook veel van hen!

Om de beruchte overvolle agenda, de huidige energietarieven en de inflatiecijfers (14-17% volgens het CBS) de komende jaren het hoofd te bieden wil ik liever de omzetcijfers op peil houden met meer masseurs dan met al te drastische tariefsverhogingen.

Monique gaat aan het werk op de woensdagochtend en Jerome op maandagavond en tweemaal per maand op zaterdag, per 28 en 30 november.
Ik raad ze ten zeerste aan!